Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
...amikor a sablon megoldás már nem elég
Csapatépítő tréning


CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Igényük szerint szervezünk csapatépítő programokat, kirándulásokat, legyen szó akár 1-2 napos játékos, szórakoztató vagy kifejezetten szakmai célzatú, de akár extrém, kalandos programról. Célunk, hogy igényeiknek megfelelően olyan programot állítsunk össze, amely mindenki számára teljesíthető és élvezhető, hogy senkinek se kelljen „kispadon” ülnie. Csapatépítő programjaink esetében is teljes körű szervezéssel biztosítjuk, hogy az önfeledt kikapcsolódásé legyen a főszerep.

Indoor

Az indoor csapatépítő programok a téli vagy esős időszakra teremtenek lehetőséget, hiszen a résztvevőket nem korlátozza a rossz időjárás. Vállalati rendezvények, konferenciák kedvelt kiegészítőjeként is megállja a helyét, mivel a feladatok felfrissülést hozhatnak a fáradságos nap után, valamint rendkívül hatékony csapatépítő elemeket is tartalmaznak. Indoor csapatépítő élményprogramjaink célja, hogy elősegítse a hatékony kommunikációt, az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását.

Outdoor

A természet adta különleges tanulás tér elősegíti az otthoni rutintól, környezettől való függetlenedést. A nem szokványos helyzetek megkövetelik a bennünk rejlő szellemi és fizikai képességek előhívását mind egyéni, mind csoport szinten. A szabadban végzett gyakorlatok során "veszélytelenül" megpróbálhatjuk magunkat, csapatunkat, szembesülhetünk erősségeinkkel, fejlesztendő területeinkkel. Tapasztalatunk szerint sok tréningcél megvalósítását hatékonyabban szolgálhatja a szabadtéri tréning.

Különlegességeink

Munkatársaink kiemelkedő szakmai tapaszatalattal rendelkeznek, amelyet a hazai tréning szakma élvonalában eltöltött évek alapoztak meg. Elismert szakemberek executive coaching, szervezetfejlesztés, HR tanácsadás, indoor-outdoor tréningek és csapatkaland területén.

Saját fejlesztésű, valódi outdoor gyakorlatok, speciális megközelítési módok, testre szabott kalandok, páratlan terepismeret.

Igény szerint angol nyelven is vezetünk programokat.