Weboldal címe
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Lorem ipsum


ÖNVÉDELMI OKTATÁS 

A mai világban egy cégvezetőnek nem csak az üzleti és adatbiztonságát kell szem előtt tartania. Legalább ilyen fontos a dolgozók biztonsága is. Vannak helyzetek, amiket védőeszközökkel (pl. zárt fülke a pénzkezelésekhez) kézben lehet tartani, azonban erre nincs mindig lehetőség. Azok a munkatársak, akik nap mint nap ügyfelekkel találkoznak, a személyes üzletkötők/tanácsadók olyan veszélyeknek is ki vannak téve, amire nincsenek felkészülve. Attrocitások érhetik a nap bármely szakában, útközben, az ügyfélnél, munkahelyen, vagy akár egy egyszerű bevásárlás alkalmával is. Sokan úgy gondolják, hogy ilyen csak a filmekben van és az Ő életében ilyen nem fordulhat elő, sőt a munkahelye se tartozik a veszélyes munkahelyek közé. Sajnos az élet ennek az ellenkezőjét mutatja.

Az önvédelmi oktatás szerves részét képezheti a munkahelyi egészségmegőrző programoknak, stresszoldó foglalkozásoknak

A csapatunk azokat a legmodernebb önvédelmi technikákat oktatja, amiket a katonaság és a különböző rendvédelmi szolgálatok is napi szinten alkalmaznak. 

Lehetőség van külön női önvédelmi tanfolyamokra is, itt elsősorban a nők ellen irányuló leggyakoribb támadási módok ellen oktatunk hatékony védekezési taktikákat.


Önvédelmi oktatás


Miért jó, ha a munkatárs önvédelmi oktatásban részesül?

Oktatás

- TÁMADÁSOK KIVÉDÉSE - drasztikusan megnövekedik annak az esélye, hogy egy támadást kivédjen vagy elkerüljön. Akár a családtagjai ellen irányulókat is.
- HATÁROZOTTSÁG - magabiztosságot ad a mindennapok során, erősíti nem csak a testet, de nyugodtabban néz szembe akár érzelmi kihívásokkal is, fegyelmezettebb jellemet alakít ki
- BALESETMEGELŐZÉS - a begyakorolt mozdulatok, a rutin a hétköznapi életben is hasznára válhat. Már egy egyszerűbb esés során is reflexszerűen tudja védeni magát, elkerülheti a súlyosabb sérüléseket
- ÜZLETMENET VÉDELME - sajnos előfordulnak olyan helyzetek, amikor emberek rablás áldozataivá válnak utcán vagy tömegközlekedési eszközön. Ha tudja a munkatársa, hogyan védheti meg magát és a tulajdonát (üzleti iratokat, pénzt is akár) ilyen esetekben, azzal akár összegben nem is kifejezhető károkat tud megelőzniMit tanítunk? 

- hogyan kerüljük el a potenciálisan támadással végződő konfrontációkat
- az "éles" szituációs helyzetek gyakorlása közben kialakul - egy idő után - a résztvevőkben az ellenük irányuló támadás megelőzése fizikai kontaktus nélkül (észreveszik a támadó szándékot és reagálnak)
- ha már kikerülhetetlen a támadás, képesek lesznek irányítani a harcot és a legjobb helyzetbe kerülni hogy befejezzék vagy elmeneküljenek
- apró trükköket a támadók ellen
- hogyan teheti ártalmatlanná a támadóját, kihasználva az erősségeit a támadó gyengeségei ellen
- hogyan szabdulhat ki a leggyakrabban alkalmazott szorításokból
- védekezést a leggyakoribb támadási formák ellen
- elsősegély ismereteket


Önvédelem

 Kiknek tanítjuk?- irodai dolgozóknak
- fizaki dolgozóknak
- biztonsági őröknek